سه شنبه 02 آبان 1396

زندگی نامه حضرت نوح علیه السلام|نفرین نوح علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به نفرین نوح علیه السلام بپردازیم.

تاریخ انبیاء (از آدم خلیفة اللّه (ع) تا خاتم رسول اللّه (ص))


نفرین نوح علیه السلام



پس از اینکه نوح بعد از سیصد سال مردم را به خداپرستی دعوت نمود و آنها را نصیحت کرد و آنها را از بت پرستی نهی فرمود و چون آنها بی اعتنایی کردند، ایشان را به عذاب الهی هشدار داد و اعلان خطر کرد تا دست از اعمال زشت خود بردارند، ولی آنها گستاخی را به آخر رسانده و بی پرده گفتند؛



«ای نوح! با ما جرّ و بحث کردی و زیاد از حدّ، با ما گفتگو کردی (بس است)! اکنون اگر راست می گویی، آنچه را از عذاب الهی به ما وعده می دهی بیاور.»(2)



نوح هم تصمیم گرفت، هنگام طلوع خورشید، آنها را مورد نفرین خویش قرار دهد. سه فرشته از جانب خدا از آسمان هفتم به نزد او آمدند و گفتند؛ این اولین خشم خدا بر روی زمین می باشد، از تو می خواهیم که نفرینت را به تأخیر بیاندازی.


نوح سیصد سال نفرین خود را به عقب انداخت اما در پایان سیصد سال چون مردم را دوباره همچون گذشته، گمراه دید، تصمیم گرفت، نفرین خود را انجام دهد اما باز فرشتگان از او خواستند که نفرین خود را به عقب بیاندازد، و باز نوح نفرین خود را عقب انداخت، سیصد سال دیگر هم گذشت.



2 - سوره هود، آیه 32.


 


دیگر اخبار
حدیث درباره بلا و آزمایش|حدیث در مورد تحمل سختی ها حدیث درباره بلا و آزمایش|حدیث در مورد تحمل سختی ها

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
انسان در لحظه ی جان دادن چه می بیند؟ انسان در لحظه ی جان دادن چه می بیند؟

 بنا به روایات رسیده از ائمه اطهار (ع) یکی از ویژگی های لحظه جان دادن هر فردی کنار رفتن پرده ی غیب از مقابل دیدگان وی و مشاهده ی اموری می باشد که تنها بر محتضر امکان پذیر است.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت موسی (ع)|ازدواج موسی با صفورا زندگینامه حضرت موسی (ع)|ازدواج موسی با صفورا

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به ازدواج موسی با صفورا بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگی نامه اُخنوخ دوم علیه السلام زندگی نامه اُخنوخ دوم علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به اُخنوخ دوم علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت جرجیس علیه السلام|پایان زندگی جرجیس زندگینامه حضرت جرجیس علیه السلام|پایان زندگی جرجیس

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به پایان زندگی جرجیس بپردازیم.

ادامه خبر ...
چرا خوك حرام است|چرا گوشت خوک حرام است چرا خوك حرام است|چرا گوشت خوک حرام است

برخی از مفسران می‌نویسند:خوک حتی نزد اروپائیان که بیشتر گوشت آن را می‌خورند سمبل بی غیرتی است. و حیوانی کثیف است خوک در امور جنسی فوق العاده بی تفاوت و لا ابالی است و علاوه بر تاثیر غذا در روحیات که از نظر علم ثابت است،

ادامه خبر ...
حدیث در مورد بخل|حدیث در مورد خسیس حدیث در مورد بخل|حدیث در مورد خسیس

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
اعمال روز عاشورا اعمال روز عاشورا

 روز شهادت اَبُوعَبْداللّهِ الحُسَیْن علیه السلام و روز مصیبت و حزن ائمّه اطهارعَلیهمُ السلام و شیعیان ایشان است 

ادامه خبر ...
علی اللهی به چه کسانی گفته می شود وآیاشیعه هستند یا سنی؟ علی اللهی به چه کسانی گفته می شود وآیاشیعه هستند یا سنی؟

علی اللهی به چه کسانی گفته می شود وآیاشیعه هستند یا سنی؟ با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
زندگینامه خیام بن عاق علیه السلام زندگینامه خیام بن عاق علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به خیام بن عاق علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی